BĂ€sta fonderna idag

Hitta de bÀsta fonderna idag som ger högst avkastning. Först och frÀmst har vi pÄ senaste tiden upplevt en synnerligen mÀrklig tid som ur en finansiell synpunkt kulminerade i en börskrasch. Dock ÄterhÀmtade den sig rekordsnabbt. SÄledes finns det mÀngder av chanser att jobba hemifrÄn med lukrativa fonder.

Genom att stĂ€ndigt uppdatera denna lista garanterar vi fĂ€rska och aktuella fonder som exempelvis teknik, lĂ€kemedels- och Ă€delmetallfonder. Orsaken Ă€r att det Ă€r dessa fonder som genererat högst avkastning för sina Ă€gare, i flera fall hela 12% ökning. Dock Ă€r det viktigt att understryka att avkastningen ofta skiftar – speciellt i osĂ€kra ekonomiska tider.

BĂ€sta teknikaktierna idag

Förutom Àdelmetallfonder, som Àr en av hetaste fonderna pÄ uppgÄng just nu, har teknikaktier klarat sig fantastiskt vÀl. Trots den svajiga marknaden ha de bÀsta fonderna under Äret solklar varit de med en primÀr inrikting pÄ teknik. Anledningen Àr för det första att tekniska landvinningar alltid vÀcker uppseende i allmÀnhetens ögon, och sÄledes lockar investerare till sig. Dessutom Àr det spÀnnande att vara en del av t.ex. en start-up som t.ex. Amazon. DÀrför har vi nedan sammanstÀllt de bÀsta fonderna idag som Àr teknikinriktade.

RankingFondUtv. 1 Ă„r
1.MS INFV US35,60%
2.Swedbank Robur Ny Teknik42,62%
3.Öhman Global Growth41,94%

BÀst Àdelmetallfonder idag

FortsÀttningsvis Àr Àdelmetallfonder en av de bÀsta fonderna idag pÄ grund av att de investerar i guldfonder. Följden av att investera i guldindustrin Àr för att priset har stigit över 15% sedan 2020 och har inte uppnÄtt ett sÄ högt vÀrde pÄ över Ätta Är. DÀrför ska du leta efter den bÀsta guldfonden 2020 om du vill ha ordentligt klirr i kassan. Vidare innebÀr Àdelmetallfonder inte att de investerar i guldtackor per definition. IstÀllet Àr det de som utvinner guldet som du investerar dina pengar i. SÄledes Àr denna fondtyp utmÀrkt om du vill garantera lÄngsiktigt sparande.

bästa fonderna idag

BÀst biotech- och lÀkemedelsfonder idag

LĂ€kemedelsfonder Ă€r alltid populĂ€ra. Anledningen Ă€r solklar: mĂ€nniskor kommer alltid behöva medicin – speciellt i krislĂ€gen som det vi befinner i oss just nu. DĂ€rjĂ€mte Ă€r detta defensiva aktier som innebĂ€r att de Ă€r mer passiva och sĂ„lunda mindre risk för dig. Vidare finns det ett stort behov av vaccin – inte bara mot coronaviruset – som hela tiden gör att lĂ€kemedelsindustrin mĂ„ste utvecklas, och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt generera avkastning Ă„t dig.

Vidare Àr biotechfonder en av de senaste uppstickarna pÄ fondhimlen, och mer om det kommer vi skriva om i en framtida bloggpost.

Slutsats

För att hitta de bÀsta fonderna idag ska du alltsÄ leta bland teknik-, Àdelmetall-, biotech- samt lÀkemedelsfonder. Dessutom ska du Äterbesöka denna sida minst en gÄng per vecka för att se nÀr de nya uppdateringarna sker. PÄ sÄ vis har du större chans att hitta ett ordentligt klipp. Slutligen ska du endast betrakta detta som vÄra subjektiva analyser, och glöm inte att inkorporera utlÀndska analyser av fonderna ocksÄ.

bästa fonderna idag 2020

Utvalda guide