Tjäna pengar på enkäter

Att tjäna pengar på enkäter är enkelt, smidigt och tryggt. Du tjänar inte storkovan men om du lägger manken till har du möjlighet att tjäna stora pengar. Olika undersökningar tar olika lång tid, men du får välja vilka du vill slutföra och ser tydligt hur mycket du tjänar per enkät. Vidare finns det olika företag som erbjuder betalda enkäter online men Surveybee är dem med bäst villkor.

tjäna pengar på enkäter

Betalda enkäter online

Att tjäna pengar på enkäter online är ett strålande extrajobb hemifrån. Inledningsvis kan det verka tidsödande men när du fått in känslan går det av bara farten. Utbetalning sker via PayPal eller Swish beroende på vilken tjänst du väljer att använda.

Börja med betalda enkäter genom att gå till Surveybee och skriv in din e-postadress. Det som följer är att du kommer mottaga olika marknadsundersökningar som företag betalar dig för att slutföra. Därjämte får du ofta en extra belöning från vissa undersökningar.

betalda enkäter online

Hur mycket pengar tjänar jag på enkäter?

Du blir inte rik på att tjäna pengar på bara enkäter, tyvärr. Däremot är det en inkomst som i en mängd i det hela är otroligt viktig. Dessutom är det ett ypperligt alternativ för dig som inte är social och vill jobba hemifrån som chattoperatör, utan istället sitta i lugn och ro och besvara undersökningar. Exempel på vad du tjänar på betalda enkäter följer nedan:

Intjänade pengarTid spenderat
20 kr30 minuter
60 kr70 minuter
90 kr120 minuter
150 kr200 minuter
jobba hemifån med enkäter

Bäst betalda undersökningar

Då det är så pass tidskrävande att tjäna pengar på enkäter är det viktigt att du jämför undersökningarna innan du tar dig för att fylla i enkäterna. Därför har vi valt att lista de bäst betalda undersökningarna som finns så du effektiviserar hur mycket pengar du tjänar.

RankingFöretag
1.Surveybee
2Surveymonkey
3.

Slutsats

När du vill börja tjäna pengar på enkäter online är det viktigt att du är noga införstådd med tiden som krävs. För om du vill ha en inkomst och samtidigt jobba hemifrån måste du vara beredd att offra just tid. Därtill kan du öka din inkomst genom att följa våra andra tips när vi guider dig till hur man blir rik.

Utvalda guide