Köpa bitcoin med kort

Nu kan du äntligen köpa bitcoin med kort! Genom att använda LocalBitcoins.com får du via ditt kreditkort (Mastercard eller Visa) inhandla Bitcoin, Ripple samt Litecoin. Tidigare var det omöjligt att använda kreditkort men tack vare teknikens framfart är det nu möjligt. Lär dig allt om LocalBitcoins.com och vad som krävs för att köpa bitcoin med kort.

Såhär gör du för att köpa bitcoin med kort

Såhär enkelt är det att använda Local Bitcoins för att köpa bitcoins:

  1. Navigera till LocalBitcoins och skapa ett konto.
  2. Klicka på “Köp med kreditkort“.
  3. Välj ett av alla alternativen i tabellen.
  4. Ange hur mycket du vill köpa.
  5. Läs villkoren och slutför beställningen.

Om Binance

Binance är en gammal spelare bland kryptovalutorna. Det är världens största köp-och säljsajt för kryptovalutor och har ett gott renommé. Med dess tillförlitlighet och intuitiva tjänst är de dessutom den mest populära sajten för att köpa bitcoin med kort.

köpa bitcoin med kort

Bli rik på bitcoins

Om du använder bitcoins på rätt sätt, och läser på ordentligt för att utbilda dig, har du en stor chans att bli rik på bitcoins. Dock måste du verkligen läsa på intensivt och passionerat för att bli en expert. Därefter kan du börja sälja dina bitcoins högt och tjäna stora pengar hemifrån.

Här köper du bitcoin med kort

I nedanstående tabell har vi listat de bästa sajterna där du kan köpa bitcoin med kort. Samtliga tjänster är smidiga och du kan lita på företagen till 100%. Orsaken till varför de är få till antalet är för att vi bara vill lista de mest schyssta villkor.

CEX.IOKöp
LocalBitcoinsKöp
CoinbaseKöp
köpa bitcoin med kreditkort

Utvalda guide